The 8 House 4, Copenhagen 2014

Karin Ott

From the top of the 8 House…

The original idea was to copy a mountain village with a walk way running for about 1 km. winding up and down and in and out. Reality is tourists arriving by the bus loads and walk even in on people’s front patio to peak and take pictures. More on what happens to the clean lines when subjected to reality later.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s